Hírek

Júniusban a sportoldalak léptek előre nagyot
2021. július 4. 15:58:51

Minden bizonnyal a labdarúgó Európa-bajnokság hatásának tudható be, hogy nem szokványos mértékűt dobbantott két sportsite az egyik korábban még csak fel sem került a TOP50-be, most pedig egyszerre a lista középső harmadába ugrott.

A május a vidékcentrikus, a női, valamint egyes hír- és bulvár oldalak előrelépését hozta
2021. június 6. 23:03:47

Egy vidékcentrikus, egy televíziós és egy női oldal dobbantott a legnagyobbat a múlt hónapban – a TOP-listás helyezések alakulása szerint. Ez részben általános trendek jele.

Szeszélyes április: ambivalens változások a TOP50-ben
2021. május 9. 15:59:31

Áprilisban ellentétes irányú változások történtek mind az egészséggel-betegséggel kapcsolatos, mind a helyspecifikus oldalak esetében. Alapvetően nyertesnek tekinthetők viszont a pénzügyi-gazdasági és a női életmód site-ok.

Itt a tavasz, erősödnek a híroldalak
2021. április 11. 18:01:47

Március egyértelmű nyertesei a híroldalak. Kis túlzással azt mondhatjuk, hogy csak az a híroldal nem lépett előrébb a toplistán, amelyiknek már nem volt hova, függetlenül attól, hogy közéleti vagy éppen sporthírekre fókuszáló oldalról van szó. Ez a mozgás több olyan oldalt is felrepített a TOP50-be, amely egyébként még messze volt ettől a mezőnytől.

Február: előrébb léptek a bulvár, hátrébb a használt cikk kereskedést segítő oldalak
2021. március 6. 22:27:33
Több bulvár oldal érezhető mértékben tudott javítani a helyezésén februárban. Eközben a sokak által kedvelt használt cikk kereskedési oldalak lejjebb csúsztak a toplistán. A januárban előre törő helyspecifikus oldalak összességében kicsit visszapattantak, bár akad közöttük olyan is, amely sokat javított pozícióján.
Januári meglepetés: a vidékcentrikus oldalak előretörése
2021. február 11. 21:46:45
2021. januárjában az elmúlt években nem látott változást jelentett, hogy a pár vidékcentrikus oldal nagyot dobbantva sokkal előrébb került a toplistán. Összességében megállapítható, hogy az idei év első hónapja a vidékcentrikus oldalak mellett az autós és a pénzügyi oldalaknak kedvezett – legalábbis az ilyen témájú oldalak léptek előre számottevően a tabellán.
A tavalyi év utolsó hónapjában a gasztro és a könnyedebb tartalmak erősítettek
2021. január 17. 13:46:21

Decemberben több főzőcskézős, receptoldal tornászta magát feljebb a havi összesített real user szám alapán a ranglistán – nem egyszer komoly ugrás árán. A másik nagy nyertese a hónapnak az online bulvár sajtó.

November: növekvő közéleti érdeklődés
2020. december 18. 19:22:12

Októberhez képest számos közéleti híroldal javított pozícióján – akad amelyik jelentős mértékben is. De a kereskedelmi tévécsatornákhoz köthető site-ok is feljövőben vannak – lehet, hogy részben éppen a megnövekedett közéleti érdeklődés miatt.

Október: módszertani váltás miatt az adatok nem összevethetők a szeptemberiekkel
2020. november 23. 13:52:31

Gemius-DKT adatokban fontos módszertani váltás történt 2020. október 1-től: a mobil médiatípus elérése pontosításra került a megfelelő szoftverpanel magyarországi hiánya miatt. Ennek eredményeként alacsonyabbak lettek lettek a user számok, viszont lényegesen pontosabb lett a becslés.

Szeptember: ősz van, feljövőben a tévé, beletörődtünk az időjárásváltozásba
2020. október 11. 11:05:24

Az elmúlt egy hónapban nem történt igazán látványos tematikus átrendeződés a TOP50-be tartozó honlapok olvasói piacán, többnyire a plusz-mínusz 3 helyezésen belül maradtak a honlapok, de általában még ennél is kisebb volt a változás, ha egyáltalán volt.

Összesen 78 db találat. 1/8 oldal.
1 2 3 4 5 »»

DKT

Digitális Közönségmérési Tanács biztosítja a magyar interaktív piac számára a forgalom- és közönségmérési adatokat.