Hírek

A tavalyi év utolsó hónapjában a gasztro és a könnyedebb tartalmak erősítettek
2021. január 17. 13:46:21

Decemberben több főzőcskézős, receptoldal tornászta magát feljebb a havi összesített real user szám alapán a ranglistán – nem egyszer komoly ugrás árán. A másik nagy nyertese a hónapnak az online bulvár sajtó.

November: növekvő közéleti érdeklődés
2020. december 18. 19:22:12

Októberhez képest számos közéleti híroldal javított pozícióján – akad amelyik jelentős mértékben is. De a kereskedelmi tévécsatornákhoz köthető site-ok is feljövőben vannak – lehet, hogy részben éppen a megnövekedett közéleti érdeklődés miatt.

Október: módszertani váltás miatt az adatok nem összevethetők a szeptemberiekkel
2020. november 23. 13:52:31

Gemius-DKT adatokban fontos módszertani váltás történt 2020. október 1-től: a mobil médiatípus elérése pontosításra került a megfelelő szoftverpanel magyarországi hiánya miatt. Ennek eredményeként alacsonyabbak lettek lettek a user számok, viszont lényegesen pontosabb lett a becslés.

Szeptember: ősz van, feljövőben a tévé, beletörődtünk az időjárásváltozásba
2020. október 11. 11:05:24

Az elmúlt egy hónapban nem történt igazán látványos tematikus átrendeződés a TOP50-be tartozó honlapok olvasói piacán, többnyire a plusz-mínusz 3 helyezésen belül maradtak a honlapok, de általában még ennél is kisebb volt a változás, ha egyáltalán volt.

Megújul a Digitális Közönségmérési Tanács mérése
2020. október 1. 08:16:06

Az október elsejei mérési naptól Dánia, Belgium és Lengyelország után, Európában az elsők közt bevezeti a magyarországi digitális médiumok látogatottságát auditáló Digitális Közönségmérési Tanács (DKT) az e.gemius nevű szoftvert, melynek köszönhetően több módszertani újdonság is megjelenik, és ami számos előnyt biztosít majd a digitális médiapiac szereplői számára.

A vezető hírsite-ok helyezése kicsit átalakult, a nagy kereskedelmi televíziós csatornák feljövőben
2020. szeptember 14. 09:35:47

Augusztusban a vezető híroldalak többnyire kicsit javítottak helyezésükön, igaz ennek az volt az ára, hogy egy közülük hátrébb csússzon a ranglistán.

De a napi átlagos real user szám alapján kialakított sorrendben az igazán nagy változást nem közöttük kell keresni. Júliushoz képest hatalmas ugrást téve előre a nagy kereskedelmi televíziós csatornák honlapjai felkerültek a TOP50-es listába – igaz csak az utolsó ötödbe.

Július: uborkaszezon kisebb átrendeződésekkel
2020. augusztus 4. 00:07:34

A napi átlagos real user szám alapján júliusban a legnagyobb előrelépést a toplistán egyes híroldalak érték el, igaz, nem a legnagyobbak.

Június: a meteorológiai és a sportoldalak javítottak látványosan
2020. július 15. 20:10:28

Lényegesen javítottak helyezésükön az időjárás-előrejelző weboldalak, de „nagyot mentek” a sporteredményeket közlők is. Ezeket a 15+ éves internetezők körében a látogatók (real user) számának júniusi napi átlaga alapján a legfontosabb változások között tarthatjuk számon.

Május: a nyitás hónapja
2020. június 7. 13:27:59

A járványveszély csökkenése és a jó idő hatása észlelhető a májusi adatokon: fontossá vált az időjárás, lehetőséget kaptak a személyes találkozást igénylő tevékenységek, hátrább sorolódtak viszont az inkább otthonülős, bezárkózós programok, mint a főzőcskézés.

Április nyertesei a recept és a használtcikk oldalak
2020. május 13. 13:29:53

A koronavírus-járvány okozta híréhség – úgy látszik – múlóban, az élet normalizálódik, még ha nem is tér vissza a korábbi kerékvágásba.

Összesen 72 db találat. 1/8 oldal.
1 2 3 4 5 »»

DKT

Digitális Közönségmérési Tanács biztosítja a magyar interaktív piac számára a forgalom- és közönségmérési adatokat.