Hírek

A vezető hírsite-ok helyezése kicsit átalakult, a nagy kereskedelmi televíziós csatornák feljövőben
2020. szeptember 14. 09:35:47

Augusztusban a vezető híroldalak többnyire kicsit javítottak helyezésükön, igaz ennek az volt az ára, hogy egy közülük hátrébb csússzon a ranglistán.

De a napi átlagos real user szám alapján kialakított sorrendben az igazán nagy változást nem közöttük kell keresni. Júliushoz képest hatalmas ugrást téve előre a nagy kereskedelmi televíziós csatornák honlapjai felkerültek a TOP50-es listába – igaz csak az utolsó ötödbe.

Július: uborkaszezon kisebb átrendeződésekkel
2020. augusztus 4. 00:07:34

A napi átlagos real user szám alapján júliusban a legnagyobb előrelépést a toplistán egyes híroldalak érték el, igaz, nem a legnagyobbak.

Június: a meteorológiai és a sportoldalak javítottak látványosan
2020. július 15. 20:10:28

Lényegesen javítottak helyezésükön az időjárás-előrejelző weboldalak, de „nagyot mentek” a sporteredményeket közlők is. Ezeket a 15+ éves internetezők körében a látogatók (real user) számának júniusi napi átlaga alapján a legfontosabb változások között tarthatjuk számon.

Május: a nyitás hónapja
2020. június 7. 13:27:59

A járványveszély csökkenése és a jó idő hatása észlelhető a májusi adatokon: fontossá vált az időjárás, lehetőséget kaptak a személyes találkozást igénylő tevékenységek, hátrább sorolódtak viszont az inkább otthonülős, bezárkózós programok, mint a főzőcskézés.

Április nyertesei a recept és a használtcikk oldalak
2020. május 13. 13:29:53

A koronavírus-járvány okozta híréhség – úgy látszik – múlóban, az élet normalizálódik, még ha nem is tér vissza a korábbi kerékvágásba.

Márciusban a hírek mindent vittek
2020. április 11. 21:05:39
A kononavírus járvány részben átrendezte a magyarországi internetes oldalak látogatottsági adatokon alapuló sorrendjét: megőrizte, sőt, fokozta a híroldalak dominanciáját, előrébb tolva a pénzügyi híroldalakat is, több területen vegyes mozgásokat eredményezett, és kijelölte az átmeneti veszteseket is.
Hatalmas mértékben megnőtt a magyarországi híroldalak látogatottsága
2020. március 26. 20:30:02

Nem számítógépes, hanem valódi vírus fertőzte meg a magyarországi internetezők viselkedését. A koronavírus hazai megjelenése és az ennek kapcsán bevezetett, az élet egyre több területét érintő kormányzati intézkedések, korlátozások látványos hatása a hírek iránti lázas érdeklődés, ami a hírsite-ok forgalmának (oldalletöltéseinek) közel 90%-os növekedéséhez vezetett, derül ki a DKT és a Gemius kutatásából.

Februárban fókuszban a betegségek és a videós tartalmak
2020. március 13. 17:51:31

Mit tehet az ember az utolsó téli hónapon? Például tévét néz és kúrálja magát.

Gasztróforradalom a magyar kibertérben? – ízlés dolga
2020. február 14. 18:57:49

Az elmúlt negyedévben minden hónap a receptgyűjtőoldalak meneteléséről szólt – legalábbis részben. Ezek mellett még az egészséggel-betegséggel-gyógyszerekkel kapcsolatos oldalak látogatottságának ingadozása kapott nagyobb figyelmet. Eljött az ideje annak, hogy valamivel hosszabb időtávban vizsgáljuk ezeket a változásokat.

Év végi dínom-dánom
2020. január 14. 12:23:27
„Késő ősz: Jóllakva, de betegen?” volt a címe a novemberi adatokra reflektáló írásunknak, azóta a „de”-vel kezdődő rész egyértelműen eltűnt. 
Összesen 67 db találat. 1/7 oldal.
1 2 3 4 5 »»

DKT

Digitális Közönségmérési Tanács biztosítja a magyar interaktív piac számára a forgalom- és közönségmérési adatokat.