Hírek

Itt van az ősz, itt van újra
2016 november 3.

Az olimpiai események által megbolygatott nyár végi toplisták után őszre egyfajta visszarendezés következett be, erről árulkodnak a szeptemberi közönségmérési adatok.

A hónap relatíve nagyobb látogatószám-növekedést produkáló oldalai között egészen különféle tematikával rendelkező domain-ek láthatóak, és ezzel együtt elmondható, hogy nem látható kifejezetten olyan site-kategória, amelynek tagjai egységesen nyertesei (vagy éppen vesztesei) lennének az ősz beköszöntének. A könnyedebb tartalmú oldalak, a pénzügyi-gazdasági vagy egyéb szakmai site-ok, vagy éppen gasztrooldalak kategóriájában is látható nem egy olyan, amely figyelemreméltó havi közönség-növekedést tudott produkálni augusztusról szeptemberre. Ugyancsak sokszínű azon site-ok csoportja, amelyek az előzőekkel ellentétben kevesebb látogatót tudtak elérni, mint egy hónappal korábban.

A hálózati listák dobogós helyein alapvetően nem történt változás, egyedül a 18-49 évesek célcsoportjában történt az élen a rendkívül szoros augusztust követően helycsere.


 

DKT

Digitális Közönségmérési Tanács biztosítja a magyar interaktív piac számára a forgalom- és közönségmérési adatokat.